Tuesday, 10 January 2012

Tindakbalas Awal Pemakaian Premium Beautiful

1. Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain

2. Sakit tulang belakang – bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan
awal menyelaraskan tulang belakang

3.Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin

4. Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi
kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal – memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan
menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja

6. Berat badan turun – menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan
ketinggian

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang
dikeluarkan melalui perpeluhan

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam
badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR


Bersykurlah sekiranya terdapat tindakbalas awal selepas pemakaian Premium Beautiful.
Itu bermakna badan anda bertindakbalas dengan FIR pada PB dan anda dapat mengesan penyakit dalam badan anda.
Mencegah lebih baik dari merawat.
Bagi yang memakai tapi tiada tindakbalas pun patut bersyukur kerana badan anda sihat alhamdulillah dan teruskan menjaga kesihatan anda dengan pemakaian yang konsisten.





Ingin mencuba produk hebat
Just call me: 0136167445@ 0193774261

Saturday, 7 January 2012

Assalamualaikum.... Entry terbaru setelah hilang...(bz beb...tanggungjawab sbg "cik misi " bermula di tahun baru...

Mengapa Wanita Perlukan Premium Beautiful?
Premium Beautiful merupakan satu produk lengkap bagi penjagaan wanita dari segi luaran dan dalaman. Produk ini direka cipta menggunakan teknologi tinggi dan amat sesuai untuk semua wanita dan perlu dimiliki... Berikut adalah ciri-ciri istimewa Premium Beautiful: Kesan F.I.R. Ke Atas Rahim Dan Vagina Setiap Wanita:

Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
Membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.
Kesan Waist Nipper Ke Atas Tulang Belakang Wanita:

Menegakkan tulang belakang anda
Membetulkan posture anda
Membaiki kedudukan tulang anda dengan betul
Seterusnya Anda Tampak Tinggi Lampai seperti model
Apabila anda berdiri, duduk, rukuk, berjalan anda berada pada kedudukan tegak sentiasa.
Tanpa rasa kesakitan sedikit pun, malahan tanpa sedar, anda sebenarnya sudah tampak segak dan tinggi.

Mengapa Wanita Perlukan Premium Beautiful?

Apakah Kesan F.I.R Keatas Payudara Wanita


Dapat mencairkan susu lama yang telah lama beku di dalam payudara. Susu beku telah diketahui adalah akar-umbi kepada 'cyst' dan boleh mencetuskan sel-sel kanser
Membantu membanyakkan penghasilan susu (sesuai untuk ibu-ibu menyusukan anak pada jangka masa yang lama)
Membantutkan sel-sel kanser pada payudara
Mencerahkan warna puting payudara
Menegangkan payudara
Membetulkan postur payudara
Membentuk payudara agar lebih sesuai mengikut size badan

Monday, 19 December 2011

Selamat pagi ! Assalamualaikum . Humm lama sungguh saya tak mengupdate blog angkara kesibukkan menguruskan permintaan PB waktu ini . Ya sesiapa yang belum untuk mencuba tu , Jangan risau !

Wanita sekarang yang sangat sibuk bekerja hingga kita kurang melakukan aktiviti bersukan , selalu mengamalkan pemakanan yang tidak seimbang dan gaya hidup tak sihat . Postur duduk dan tidur yang tidak betul pun menjadi masalah kepada kita sebagai perempuan kan ?

Bagi yang yang lepas bersalin , tak ada masa untuk penjagaan dan pemeliharaan yang lebih rapi selepas bersalin serta pemilihan baju dalam yang sesuai . Jangan risau , kami sedia menolong ! Cuma hubungi kami atau pun PM sahaja dan kami bisa menolong nya :)

Premium Beautiful nie bukan sahaja boleh mengurangkan masalah kegemukan , menghalang proses pertumbuhan kanser malah juga boleh memlancarkkan sistem kehamilan seseorang perempuan !


Anda berasa was was ? Masih tak percaya ? Mari saya selitkan bukti ini :)

Selepas 4 thn mencuba utk dpt anak, mulakan misi tanpa jemu dr hari ke hari usaha utk mendapatkan zuriat no 2..makanan kesihatan pelbagai dicuba, ubat doktor jugak dimakan..doktor kata perubahan hormon, hormon tak stabil (dtg bulan pon 3bln sekali tak tentu). jadi usaha je la kan tak kira la dr sumber mana, motif utama nak dapatkan baby..jadi dengan kedatangan sorang kawan yg introkan ni, die pon berminat tanpa paksaan nak cuba & ikhtiar.. mana tahu boleh membantu & dpt kesan positif..ALhamdulillah, bulan pertama pakai ujung bulan gi cek.. POSITIF! syukur pd ALLAH yg maha kuasa memberi rezeki.. jadi 9 bulan la tinggalkan Premium beautiful ni sebab mengandung.. hikss..pas bersalin, pakai.. terasa lega bila pakai, angin kuar je, pastu suhu badan dikawal, tak sejuk.. pantang tetap ngan pantang..disamping tu ia membantu dr segi kelesuan, maklum la dah abih pantang naik keje, dah keje penat ngan malam anak meragam.. syukurr.. dengan pemakaian 8jam minimum sehari konsisten, masalah di atas dpt diatasi..dr situ, die teruja utk menghebahkan & berkongsi kehebatan produk ni kepada rakan rakan sekalian..

Wahhh..teruja ni...ye lah eila ni jenis malas nak makan2 ubat segala...bila bincang ngan hubby..die pun suggest..try la kan....okla..eila try bulan Mac lepas...

Yang eila perasan..jerawat belakang badan hilang, memula pakai banyak betul kuar keputihan..walaupun selama ni eila tak pernah ade masalah keputihan..pastu dalam seminggu juga la..kerap kecing dan poo poo..ramai tegur badan dah kecik sikit tanpa kite sedari kat bghn mana ilang lemak tuuu..yang yang paling utama...ALHAMDULILLAH..DENGAN IZIN ALLAH, PAKAI PB SEBULAN SAHAJA..terus eila PEKNEN.....tapi takde rezki..eila lasak sangat..terus gugur..so dah TERBUKTI..BAIK UTK RAHIM KITA...NOW..EILA PERCAYA PB MEMBANTU KESUBURAN KITA...SAPE2 TGH USAHA NAK BABY..MEH TRY CUBA..UTK KESIHATAN DIRI SENDIRI KITA JUGA... 

pas gugur, eila continue pakai balik PB ni...yela..girdle tu paling bagus sebab paling byk FIR kat situ...darah gugur pun kuar habis...then...bulan berikutnya..eila DISAHKAN PEKNEN LAGI...tp kali ni janin tak membesar..doktor cakap maybe sebab terlalu cepat lekat balik..dan mase tu pun hubby warded..byk problem,.so eila byk skip amik ubat dan supplement..so baby tak membesar...takpela...eila terima...maybe belum rezki lagi kan...tp EILA PERCAYA..NAK KATA KORSET NI ADE MAGIC ATAU TAK..SEBENARNYA..KORSET NI HANYA PEYEBAB saje..yang penting KUASA ALLAH yang MENENTUKAN...kali ni menguatkan keyakinan eila terhadap korset ni..dan eila pun teruja nak kongsi ngan rakan2 sekalian...



So ape lagi ? Jangan malu .. Just hubungi kami dan kami sedia untuk membantu anda kerana kami pun senasib juga dengan anda sebelum ini :)


013 6167445 ( AYA )
019 3774261 ( FIZA )
Wanita tiada yang hodoh , Cuma ada wanita yang malas sahaja . Semua wanita perlu tampil cantik dari segi luaran mahupun dalaman :)